2016. március 26., szombat

Chat a blogra

Sziasztok! :)
Ebben a cikkben a chat berakásáról, személyre szabásáról fogok beszélni (jobban mondva írni). Mikor még az első blogomat írtam, rettenetesen idegesített, hogy nem tudom, hogy hogyan kell chatet beilleszteni a blogra. Nekem senki sem segített, magamtól kellett rájönnöm, és akkor elhatároztam, hogy én bizony segítek a kezdőknek. Így is lett :D!
Első lépésként keresd meg a CBOX nevű oldalt (ha rákattintasz a cboxra, kidobja az oldalt :3). Ha ez megvan, ide írd be az emailod:
Itt be kell írni pár adatod (a neved, emailed, stb.), és már kész is. Ha szeretnél változtatni a chat színein, akkor a Look & feel-re kattints, azon belül pedig a Theme editorra. Itt egyedül egyet nem tudsz megváltoztatni: A smilek színét. Kattints az Optionsra, majd az Emoticonsra. Kicsit lejjebb lesz olyan, hogy Default emoticons. Itt megváltoztathatod a smilek színét. (Yellow- sárga, Blue- kék, Orange- narancssárga.) Kattints a publishra, majd másold ki a lent látható kódot, a HTML modulba (a blogodban). Ha bármiben kéne segítség, írj egy kommentet! :*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szablon wykonała Sasame Ka z Ministerstwo Szablonów
CREDITS
Png Pattern